IKEA is er !

Geplaatst door on 5 mei 2024



Al in het maakproces had deze jongeman een “werktitel”   omdat zijn vader Gotenburg heet(dus Zweden, dus IKEA) was dat meteen al de naam voor het veulen in de maak. Die titel kon voor merrie en hengst en klinkt lekker.


Maar nu is hij er ook echt! 18 dagen na de uitgerekende datum, een schimmel, net als zijn vader, geboren in de kleur van zijn moeder Kassiopeia (Kasparow x Solo Native xx).

Hij heeft nu ook een officiële naam, dat is Kancara geworden, hij draagt namelijk het zeldzame Cancara bloed in zijn aderen. Cancara is geboren in 1917 en een stempelhengst geweest binnen het verband.

Als alles gaat als gehoopt dan wordt Kancara spring/ sportpaard.

We hebben met deze IKEA een hele blije fokker, een hele blije eigenaar van de merrie en een hele trotse moeder!

Comments

Comments are closed.

TCN Sportdag 2024


Komt u ook mee doen op de TCN Sportdag? Zondag 8 september aanstaande organiseren we die op manege Groenewoude in Woudenberg. Iedereen die een Trakehner onder het zadel heeft kan mee doen. Maar als u lid bent van TCN, maar nu even geen Trakeher tot u beschikking heeft, kunt u ook mee doen! Er kan gestart worden in alle dressuurklassen B t/m ZZ-Licht. 2 proeven, voor punten, alles op zand! En natuurlijk doet iedereen mee voor de TCN Kasparow Bokaal! Schrijf u snel in! En als u niet komt mee doen, kom dan toch gezellig kijken? Dan praten we weer even bij en blikken vooruit naar het komend jaar! U bent allen welkom!



Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!