Afscheid van Lossow

Geplaatst door on 24 juni 2024

Het team van  Trakehner Gestut St.Vitus heeft bekend gemaakt dat ze afscheid hebben moeten nemen van hun hengst Lossow.



De Suchard zoon uit een geweldige Louidor moeder is 23 jaar geworden. Hij laat maar liefst 4 goedgekeurde zonen na en een aantal geprimeerde dochters. Zijn kinderen staan bekend als goed sportpaarden, zowel in dressuur als in springen.
Zijn genen worden doorgegeven door zijn zonen, Elanolos, Räuberfürst en de volle broers First Impression en First Sight.



Het is opmerkelijk dat een relatief onbekende hengst zo veel goede zonen na laat. First Sight, de bruine die u hier in een wedstrijd in de US ziet, heeft geweldige resultaten behaald in de sport. Eerst in Duitsland maar nu in de USA.
Gelukkig kunnen we zijn genen nog gebruiken!

Comments

Comments are closed.

Dalera TSF bedankt


Het beste dressuurpaard van de laatste tijd neemt afscheid van de grote arena. Wilt u daarbij zijn? Dalera nog 1 keer zien dansen met Jessica? Dat kan! Tijdens de Trakehner Hengstmarkt zal de Dalera afscheidstour onderdeel zijn van het programma. Dit wilt u niet missen! De Trakehner Hengstmarkt, oftewel de Trakeher Hengstenkeuring is van 28 t/m 30 november aanstaande in de Holstenhallen in het Duitse Neumünster. De leukste hegstenkeuring ter wereld!



Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!