50 dagen test begonnen in Adelheidsdorf

Geplaatst door on 5 oktober 2024

3 oktober jl. is de 50-dagen test, met de focus op dressuur, gestart in Adelheidsdorf. Er doen 3 Trakehner hengsten mee.
Zauberkönig is van de partij. De Integer x Interconti donkerbruike is nu 4 jaar. Hij komt daar, de ook 4 jarige, Kratos tegen.



 

Kratos is een Freiherr von Stein zoon uit een Herakles moeder. Het derde Trakehehner ijzer in het vuur is

Sky Prince. Hij is een Speedway zoon uit een Sixtus merrie, helemaal Hörstein dus. Je zou verwachten dat hij mee zou doen aan de de test gericht op springen, maar hij is er als dressuurpaard. Wellicht dat ie later ook nog voor het springen op gaat.

8 oktober aanstaande start, ook in Adelheidsdorf, de 50 dagen test gericht op springen. Ook daar zal een Trakehner zich meten met de rest. Voor die test is Berlioz (Zauberdeyk x Heuberger) aangemeld.

De dressuurpaarden zijn klaar op 21 november, de springpaarden op 26 november.

 

Comments

Comments are closed.

Dalera TSF bedankt


Het beste dressuurpaard van de laatste tijd neemt afscheid van de grote arena. Wilt u daarbij zijn? Dalera nog 1 keer zien dansen met Jessica? Dat kan! Tijdens de Trakehner Hengstmarkt zal de Dalera afscheidstour onderdeel zijn van het programma. Dit wilt u niet missen! De Trakehner Hengstmarkt, oftewel de Trakeher Hengstenkeuring is van 28 t/m 30 november aanstaande in de Holstenhallen in het Duitse Neumünster. De leukste hegstenkeuring ter wereld!



Meer weten over Trakehners? Mail of bel, TCN staat u graag bij!

Wilt u ook nieuws over TCN ontvangen in uw mailbox? Laat het ons weten dan blijft u van alles op de hoogte!


Vragen? U kunt, als altijd, bij ons terecht. Gebruik dit mailadres: info@trakehnercontact.nl

Trakehners zijn gewoon heel bijzonder!